تماس با ما
جهت مشاوره تلفنی با مدیریت و وکلا
تلفن ها
تلفن همراه: ۰۹۱۵۳۱۶۸۰۲۶
تلفن همراه: ۰۹۱۵۴۱۲۸۰۲۶
تلفن ثابت: ۰۵۱۳۸۴۷۶۷۶۷
آدرس
تلفن های تماس
مشهد خیابان احمد آباد نبش ملاصدرا ۱ پلاک ۱/۱۰۴ طبقه دوم واحد ۶
تلفن همراه: ۰۹۱۵۳۱۶۸۰۲۶
تلفن همراه: ۰۹۱۵۴۱۲۸۰۲۶
تلفن ثابت: ۰۵۱۳۸۴۷۶۷۶۷
لزوم ضرورت مراجعه به وکیل
بسیاری از افراد جامعه که در دادگاه ها حضور دارند گرفتار دعاوی حقوقی و کیفری هستند و بدلیل عدم آگاهی آنان از قوانین موجب صرف هزینه های مادی و معنوی برای آنها شده و بیشتر مواقع انچه مطلوب انها است محقق نمی گردد زیرا طرح دعوا و دفاع هر دو اموری پیچیده و تخصصی که ضرورت داشتن وکیل زبده وقابل اعتماد را چند برابر می کند.
در حال حاضر با وجود پیچیدگی امور حقوقی، ضرورت داشتن وکیل بیش از پیش احساس می شود.
حضور افرادی که آگاهی کامل و صحیح از قوانین کشور، رویه قضایی، نظریات دکترین حقوقی و … دارند، در کنار اصحاب دعوا تا حد زیادی می تواند از تنش های روانی آنها کم کند.
نقش وکلا در تقلیل هزینه های مادی و معنوی در محاکم غیر قابل انکار است.
حضور وکیل نظارت براجرای صحیح قوانین در محاکم است و حضور یک وکیل اگاه به قوانین دادرسی منصفانه را برای اصحاب دعوا خواهد داشت.
با توجه به مراتب فوق، وکیل، مشاور و راهنما و امین و مدافع حقوق مردم است. به همین علت قانون اساسی کشور که بیان مهمترین اصول و قوانین را بر عهده دارد در اصل ۳۵ قانون اساسی داشتن وکیل را جزو حقوق اولیه شهروندان دانسته است. این حق در قوانین دیگر هم بیان شده از جمله ماده واحده مصوب سال ۱۳۷۰ مجمع تشخیص مصلحت در خصوص وکالت.
از دید قوانین وکیل دستیار دادرس است که سعی در کشف حقایق و بیان وقایع دارد و در این راه مقدس از احترام شغل قضاوت برخوردار است. به عنوان مثال ماده ۲۰ لا یحه قانون استقلا ل کانون وکلا توهین به وکلا حین انجام وظیفه را جرم اعلا م کرده است.
همچنین ماده ۲۲ آیین نامه قانون استقلا ل کانون وکلا ، رئیس کانون وکلا ی مرکز را از حیث تشریفات هم تراز با دادستان کل کشور قرار داده است.
در اصل ۳۵ قانون اساسی، به وضوح به حق انتخاب وکیل برای افراد و دسترسی به وکلا اشاره شده است و این حق در قوانین دیگر نیز نظیر ماده واحده قانون احترام به آزادی های مشروع و حقوق شهروندی مورد تاکید قرار گرفته است.
اهمیت نقش وکلا در قانون آیین دادرسی کیفری جدید برای متهم تحت نظر هم دسترسی به وکیل را به رسمیت شناخته است.
وکیل رایگان یا وکیل تسخیری
قانون ایران به تبعیت از قوانین دنیا برای افرادی که توان مالی ندارند، امکان استفاده از معاضدت قضایی و همچنین وکالت تسخیری را پیش بینی کرده است و بدین سان به رایگان می توان از خدمات وکلا بهره کافی گرفت .
مطابق ماده 190 قانون آیین دادرسیکیفری، متهم میتواند در مرحله تحقیقات مقدماتی، یک نفر وکیل دادگستری همراه خود داشته باشد.
به موجب تبصره 2 همین ماده در جرایمی که مجازات آن سلب حیات یا حبس ابد است، اگر متهم اقدام به معرفی وکیل نکند، بازپرس برای او وکیل تسخیری انتخاب میکند. انتخاب وکیل تسخیری در این مورد الزامی است.
وکیل تسخیری در دادسرا و دادگاه اطفال و نوجوانان
کودکان و نوجوانانی که مرتکب جرم میشوند به علت ملاحظات خاصی که درباره سن آنها و سایر شرایط مطرح است، دادسرا و دادگاه مخصوص به خود را دارند. رسیدگی و تشریفات در این دادگاهها با دادگاههای عمومی و اختصاصی کیفری که برای بزرگسالان در نظر گرفته شده است، تفاوتهایی دارد. بر اساس ماده 415 قانون آیین دادرسیکیفری، در برخی جرایم که اغلب جرایم مهمی هستند، داشتن وکیل برای اطفال و نوجوانان الزامی دانسته شده است. این حق در هر دو مرحله دادسرا و دادگاه به رسمیت شناخته شده است؛ بدین ترتیب که اگر توسط ولی یا سرپرست قانونی برای طفل وکیلی معرفی نشده یا وکیل او بدون اعلام عذر موجه حاضر نشود، مرجع قضایی {دادسرا یا دادگاه}وکیل تعیین خواهد کرد.
وکیل تسخیری در صورت جنون متهم
بر اساس تبصره 2 ماده 13 قانون آیین دادرسی کیفری، هرگاه مرتکب جرم پیش از صدور حکم قطعی مبتلا به جنون شود، تا زمان افاقه، تعقیب و دادرسی متوقف میشود. مگر آن که در جرایم حقالناسی شرایط اثبات جرم بهنحوی باشد که فرد مجنون یا فاقد هوشیاری در فرض افاقه نیز نتواند از خود رفع اتهام کند. در این صورت به ولی یا قیم یا سرپرست قانونی وی ابلاغ میشود که ظرف مهلت پنج روز نسبت به معرفی وکیل اقدام کند. در صورت عدم معرفی، صرف نظر از نوع جرم ارتکابی و میزان مجازات آن وفق مقررات برای وی وکیل تسخیری تعیین میشود و تعقیب و دادرسی ادامه مییابد. به گزارش مهداد، در این تبصره، شرایط خاصی پیشبینی شده است. در این فرض متهم قبل از صدور حکم قطعی مجنون میشود و به موجب قانون باید تا زمان بهبود متهم، تعقیب و دادرسی را متوقف کرد. مگر اینکه جرم حقالناسی بوده و شرایط اثبات جرم به نحوی باشد که فرد مجنون حتی اگر هوشیار و سالم هم میبود نمیتوانست از خود رفع اتهام کند. البته بررسی اینکه چطور تصور چنین فرضی ممکن است و در دنیای واقعی مقام قضایی باید از کجا بفهمد که فرد حتی در صورت هوشیاری هم نمیتواند از خود رفع اتهام کند، مجال دیگری میطلبد، اما به هر صورت در این فرض نیز، به ولی یا قیم یا سرپرست قانونی متهم ابلاغ میشود که پنج روز وقت دارد تا برای متهم وکیل معرفی کند. در صورت عدم معرفی بدون توجه به نوع جرم و میزان مجازات برای متهم وکیل تسخیری معین میشود و دادرسی ادامه مییابد.
در قانون برای شاکی نیز امکان استفاده از وکیل تسخیری پیشبینی شده است. اما در چه صورتی شاکی میتواند وکیل تسخیری داشته باشد
به موجب تبصره ماده 347 قانون آیین دادرسیکیفری، اگر دادگاه حضور و دفاع وکیل را برای شخص بزهدیده ضروری بداند و شخص بزهدیده توانایی مالی نداشته باشد، برای او وکیل تسخیری تعیین میشود. بنابراین، برخلاف متهم که در مواردی دادگاه ملزم به تعیین وکیل تسخیری بود، درباره شاکی این الزام وجود ندارد و دادگاه اوضاع را بررسی میکند و اگر حضور وکیل را لازم بداند و شاکی نیز توانایی مالی نداشته باشد برای او وکیل تسخیری تعیین میکند. همچنین بر اساس بخش دیگری از این ماده، اگر وکیل درخواست حقالوکاله کند، دادگاه مبلغی را که نباید از تعرفه بیشتر باشد به عنوان حقالوکاله تعیین میکند. این مبلغ از محل اعتبارات قوهقضاییه پرداخت میشود. نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که وکلای دادگستری موظفند در هر سال تا سه پرونده را به عنوان وکیل تسخیری قبول کنند.
لیست دفاتر خدمات الکترنیک قضایی
برای مشاوره با وکیل پایه یک دادکستری با شماره های زیر تماس بگیرید
09153168026
09154128026
05138476767

وکالت در امور ملکی
دعاوی ملکی از دعاوی حقوقی و کیفری به شمار می رود که به گونه ای به مسئله املاک مربوط می شود از مسائل مانند دعوای الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به دریافت ویزای کار، الزام به ایفای تعهد، الزام به دریافت صورت مجلس تفکیکی، خلع ید و تقسیم و افراز املاک مشاع گرفته تا دعاوی کیفری مانند مال غیر، جعل سند، ممانعت از حق، کلاهبرداری و تصرف عدوانی، این مسائل در دایره دعاوی ملکی قرار می گیرند.
ملک مشاع به ملکی اطلاق می شود که بین دو نفر مشترک باشد و در مقابل ملک مفروز اقرار دارد منظور از مفروز به ملکی گفته می شود که پس از اشاعه در قالب چند سهم جداگانه در آمده و بین شرکا تقسیم شده باشد.
امکان دارد دو یا چند نفر ملکی را به طور شریکی خریده باشند بدون اینکه سهم هر یک از آن ها از نظر حدود و مشخصات تعیین شده باشد، به این ملک مشاع بین مالکین گفته می شود و در صورتی که مالکین با رضایت هم، قسمت مجزا و مشخصی را برای هر کدام از شرکاء تعیین و تصرف کردند، یعنی بابت سهم مشاعی بخش مشخص از ملک را اختصاص به مالک مشخص دادند، سهم هر کدام را مفروز می گویند.
عبارت مفروز در برابر مشاع هنگامی مورد استفاده قرار می گیرد که از لحاظ مقررات ثبتی، قصد جدا کردن یک بخش از سهم مالکیت یکی از شرکاء از سهم دیگر شرکاء در ملک مشخص مطرح باشد. به این معنی که چنانچه چند نفر هر یک میزان مشاعی از ملک را مالک باشند و قصد مفروز سهم خود را داشته باشند تا به طور مستقل از ملک خود استفاده کنند، باید آن ملک به نسبت میزان مشاعی مالکان میان آن ها تفکیک شود.
لیست دفاتر و ادرس خدمات الکترنیک قضایی
تماس با وکیل پایه یک
09153168026
09154128026
05138476767
وکالت در امور مالی
مالیات مبالغی که دولت جهت هزینههای عمومی خود از مردم اخذ مینماید.
مالیات به دو دسته مالیاتهای مستقیم و مالیات های غیرمستقیم تقسیم میشود.
مالیاتهای غیرمستقیم شامل مالیات بر تولید و مالیات بر مصرف میباشد و مالیاتهای مستقیم، مالیاتی است به صورت مستقیم از درآمد و دارایی اشخاص اخذ میشود.
صاحبان مشاغل در ظرف زمانی چهار ماه از تاریخ شروع فعالیت مراتب را کتباً به اداره امور مالیاتی محل اعلام مینمایند، در غیر این صورت، مشمول جریمه و محرومیت از تسهیلات مالیاتی خواهند بود، مگر انکه مجوز یا پروانه فعالیت داشته باشند
اعتراض به برگ تشخیص مالیات
در مواردی که برگ تشخیص مالیات صادر و به مؤدی ابلاغ میشود، مؤدی معترض میبایست در ظرف زمانی سی روز شخصاً یا بهوسیله وکیل به اداره امور مالیاتی مراجعه و با ارائه دلایل و مدارک تقاضای رسیدگی مجدد می نمایید.
رئیس پس از ثبت درخواست به موضوع رسیدگی مینماید.
اول اینکه یا اعتراض مؤدی صحیح تشخیص داده میشود و مندرجات برگ تشخیص رد میشود.
صورت دوم ان است درآمد مؤدی تعدیل میشود و به موافقت مؤدی میرسد و مراتب در برگ تشخیص درج میگردد.
سوم اینکه پرونده به هیئت حل اختلاف مالیاتی بدوی ارجاع داده میشود.
ابتدا در هیئت سه نفره طرح و رأی صادر میگردد و بعد بیست روز از ابلاغ رأی مؤدی اعتراضی داشته باشد پرونده به هیئت حل اختلاف مالیاتی تجدیدنظر فرستاده خواهد شد.
چنانچه باز مؤدی به رأی قطعی هیئت تجدیدنظر معترض باشد میتواند ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ به شورای عالی مالیاتی مراجعه و مدارک را تحویل داده و مجدداً تقاضای رسیدگی نماید و باید وثیقه معتبر معرفی کند تا رأی قطعی هیئت تجدیدنظر موقوف الاجرا گردد.
این شورای عالی مالیاتی صرفاً بهطور شکلی رسیدگی خواهد نمود و لازم به ذکر است که آرای هیئت بدوی قطعی شده در شورای عالی مالیاتی قابلرسیدگی نیستند.
مسائل هرچند جزئی میتواند اختلافاتی را بین مالیاتدهنده و مالیات گیرنده به وجود آورد و هزینههایی هنگفتی را به طرفین تحمیل نماید.
مشاوره نحوه بخشودگی و تخفیف و تقسیط جرائم مالیاتی، دخالت وکیل مجرب و زبده که اگاه در امور مالیاتی باشد را میطلبد .
ادرس محاکم و دفاتر خدمات الکترنیک قضایی
برای مشاوره با وکیل پایه یک در امور مالیاتی تماس بگیرید
09153168026
09154128026
05138476767
وکالت در امور بانکی
تعریف وکالتنامه بانکی با ماده قانونی
ماده ۶۵۶ ق. م (وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری، نایب خود می نماید) انتخاب وکیل برای اموری است که موکل اهلیت قانونی دارد و می تواند آن را انجام دهد لذا وکیل نیز باید از همان اهلیت قانونی برخوردار باشد.
وکالت نامه بانکی وکالت نامهای است که فردی به فرد دیگر وکالت میدهد تا هرگونه عملیات بانکی که نیاز به انجام مستقیم افراد را دارد فرد دیگر به جای وی انجام دهد. با این وکالت بانکی دیگری نیازی به حضور موکل (نفر اول) نیست و وکیل (نفر دوم) میتواند تمام کاری موکل را در بانک انجام دهد.
در نظام بانكداری اسلامی در برخي از عمليات بانكی، بانک به عنوان وكيل از طرف صاحب حساب و سپرده – گذار عمل مي كند لذا در اين گونه عمليات بانكی در متن قراردادها مشتری بانک را به عنوان وكيل و با حق توكيل قبول كرده است.
هزینه وکالت نامه جهت انجام امور بانکی در دفترخانه هر سال با توجه به اعلام تعرفههای قانونی از سوی قوه قضائیه و اداره مالیات تغییر میکند و اعلام میشود.
در صورتی که متن وکالت طولانی باشد یا هر یک از طرفین وکالت بیشتر از یک نفر باشند نیز مبلغی به هزینه ها اضافه میشود.
هرگونه عمل و اقدام و امضا نامبرده به منزله عمل و اقدام و امضائ موکل نافذ و معتبر است.
وكالت ممكن است براي مدت معيني يا نامحدود باشد.
چنانچه وكيل بخواهد انجام اموري را كه به او محول شده است به ديگري واگذار كند بايد اين حق واگذاري (وكيل در توكيل ) قبلاً از موكل تحصيل شده باشد.
وكيل در موقع انجام وظايفي كه در وكالتنامه ذكر شده و او پذيرفته است بايد قبل از امضا بنويسد به وكالت از طرف… سپس امضا كند.
نفر دوم) میتواند تمام کاری موکل را در بانک انجام دهد.
فردی که خارج از کشورمان ایران است می تواند با مراجعه به کنسولگری ایران در کشور مقصد اقدام به واگذاری وکالت نامه با توجه با شرایط دلخواه کند.
برای افرادی واگذاری وکالت به شخص دوم که مورد اعتماد می باشد برای انجام امور بانکی یک امر واجب است اما باز باید در مفاد مطلب جوانب احتیاط رعایت شود.
نمونه وکالت نامه برداشت از حساب و گرفتن وام
موکل : آقای / خانم ………………………………. فرزند ……………………….. بشناسنامه شماره ……………. متولد …………….. صادره از …………….. به شماره ملی ………………….. ساکن ……………………………..
وکیل : آقای / خانم : ………………………………. فرزند …………………… بشناسنامه شماره ……………. متولد ……………. صادره از …………….. به شماره ملی ………………….. ساکن ………………….
مورد وکالت : با رعایت جمیع جهات قانونی و ارائه مدارک مثبته و مورد نیاز و در صورت فقد هر گونه منع و ردع قانونی مراجعه به بانک ……………….. شعبه …………….. و دوائر و مقامات مربوطه آن و اقدام در خصوص برداشت و دریافت و وصول هر مقدار وجه تحت هر عنوان ولو بکرات از حساب پس انداز قرض الحسنه به شماره ……………………… متعلق به موکل تحت هر اسم و هر عنوان و به هر میزان و مقدار و اخذ و گرفتن و دریافت حقوق ، اضافه کار ، عیدی ها ، پاداش ها ، حق ماموریت و کلیه طلب ها و مطالبات و وجوهی که به حساب مذکور واریز شود و همچنیناخذ و دریافت هر مقدار و میزان وام و تسهیلات بانکی ناشی از حساب یاد شده و انعقاد هر یک از عقود و عملیات و قراردادهای بانکی به هر نحو و ترتیب و شروط و قید و مدت و قبول تعهدات و دیون و انجام کلیه امور اداری و قانونی و مالی و اعتباری مورد نیاز و سپردن هرگونه تعهد و دادن هر نوع تصدیق امضاء و تشکیل پرونده و تعقیب و پیگیری پرونده های متشکله و امضاء ذیل کلیه اسناد و اوراق و مدارک و دفاتر و نوشتجات مربوطه به نحوی که نیازی به حضور و امضاء مجدد و ثانوی موکل مرقوم نباشد .
حدود اختیارات : وکیل مرقوم دارای اختیارات تامه در خصوص مورد وکالت و لوازم آن می باشد و اقدام و امضاء وی به جای اقدام و امضاء موکل معتبر است . مدلول این سند فقط در نفس وکالت مؤثر است .
بتاریخ ………… هجری شمسی .
نمونه وکالت نامه کلی پیگیری چک های برگشتی
موکل : آقای / خانم ………………………………. فرزند ……………………… بشناسنامه شماره ……………. متولد ……………….. صادره از …………………… به شماره ملی ………………….. ساکن ……………………………………………………
وکیل : آقای / خانم : ………………………………. فرزند ……………………… بشناسنامه شماره ……………. متولد ……………….. صادره از …………………. به شماره ملی ………………… ساکن ……………………………………………………
مورد وکالت: اقامه هر گونه دعوي حقوقي و کيفري اعم از اعلام جرم يا تقديم دادخواست نسبت به هر شخص حقيقي يا حقوقي و دفاع از موارد مطروحه راجع به صدور هر چک بلامحلي که موکل از هر شخص حقيقي يا حقوقي دريافت کرده باشد و تعقيب ورسيدگي با حق مراجعه به هريک از شوراهاي حل اختلاف، دادگاه هاي بدوي، تجديد نظر، ديوان عالي کشور و هر يک از دواير اجراي احکام و اجراي ثبت و مراجع نيروي انتظامي وعنداللزوم درخواست و دريافت برگ جلب سيار به منظور پي گيري و وصول کليه مطالبات موکل با حق مراجعه به هر يک از وکلاي دادگستري و انتخاب و انتصاب آنها بر اساس ماده 31 قانون آئين دادرسي دادگاههاي عمومي وانقلاب در امور مدني در خصوص حضور در هر يک از دادگاهها اعم از بدوي يا تجديدنظر و ديوانعالي کشور و ديوان عدالت اداري و تقديم هر نوع دادخواست و اقامه انواع دعاوي و پاسخگوئي به مدعيان و رد و استرداد مدارک و لوايح و تمکين و تقاضاي تجديد نظر و فرجام نسبت به آرا صادره از محاکم و انتخاب و انتصاب و عزل وکلا و کارشناسان دادگستري با داشتن تمام اختيارات راجع به امر دادرسي به خصوص اختيارات مندرج در مواد 35 و 36 قانون صدر الذکر با داشتن حق اعتراض به راي بدوي، تجديد نظر، فرجام خواهي اعاده دادرسي مصالحه و سازش ادعاي جعل يا انکار و ترديد نسبت به سند طرف و استرداد سند با حق تعيين جاعل، ارجاع دعوي به داوري و تعيين داور تعيين مصدق و کارشناس دعوي خسارات و استرداد و دادخواست يا دعوي و جلب ثالث و دفاع از دعوي ثالث ورود شخص ثالث و دفاع از دعوي ورود ثالث دعوي متقابل و دفاع در قبال آن اعلام عسر و حرج و ارايه مدارک مربوطه و رد يا قبول سوگند و صلح و سازش با طرفين دعوي و تقاضاي صدور اجرائيه و تعقيب عمليات اجرائي و توقيف و بازداشت اموال و املاک محکوم عليه يا محکوم عليهم و اخذ محکوم به و قبوض و وجوه توديعي .
حدود اختیارات : وکیل مرقوم در انجام امور وکالت دارای اختیارات تام و مطلقه بوده و امضا و عمل و اقدام وکیل به منزله امضا و عمل و اقدام موکل نافذ و معتبر می باشد .
نمونه وکالت نامه مراجعه و استفاده از صندوق امانات بانک
موکل : آقای / خانم ………………………….. فرزند ……………….. بشناسنامه شماره ……………. متولد ……………….. صادره از …………………… به شماره ملی ………………….. ساکن ……………………………………………………
وکیل : آقای / خانم : …………………………. فرزند ……………….. بشناسنامه شماره ……………. متولد ……………….. صادره از …………………. به شماره ملی ………………… ساکن ……………………………………………………
مورد وکالت : مراجعه به صندوق امانات بانک …………… و با حق برداشت هر گونه وجه نقدی و غیر نقدی و هر گونه مدارک و اسناد و اشیا و هر چه که در ان باشد و دریافت ان و دادن هر گونه رسید و امضا با اختیار تام و عام از صندوق تحت اختیار موکل ……………. تحت شماره …………….. و استفاده از محتویات ان با میل و اراده وکیل و دخل و تصرف در آن و بطور کلی اختیارات وکیل در کلیه موارد همانند اختیارات موکل و امضا و اقدام وی می باشد.
حدود اختیارات : وکیل مرقوم در انجام مورد وکالت جانشین رسمی و قانونی و تام الاختیار موکل بوده و کلیه اعمال و اقدام و امضای وکیل در انجام مورد وکالت به منزله عمل و اقدام و امضای موکل نافذ و موثر و مفاد این ورقه فقط در نفس وکالت معتبر است.
نمونه وکالت نامه برداشت از حساب مشخص و بستن حساب
موکل : آقای / خانم ………………………………. فرزند ……………………….. بشناسنامه شماره ……………. متولد …………….. صادره از …………….. به شماره ملی ………………….. ساکن ……………………………..
وکیل : آقای / خانم : ………………………………. فرزند …………………… بشناسنامه شماره ……………. متولد ……………. صادره از …………….. به شماره ملی ………………….. ساکن ………………….
مورد وکالت : مراجعه به هریک از شعب بانکهای کشور با حق برداشت هر مبلغ از حساب شماره ……………. بانک …………… نزد شعبه …………………. به نام ……………. دفعتا واحده و یا کرارا و واریز وجه و تمدید دفترچه و گرفتن کارت و مسدود نمودن حساب و اخذ کلیه وجوه موجود اعم از اصل و سود …………………… و با حق سپردن هر گونه تعهد و تضمین لازم و امضا ذیل اوراق و دفاتر و دادن رسید به نحوی که جهت انجام مورد وکالت لازم و ضروری باشد.
حدود اختیارات: وکیل مرقوم در انجام امور وکالت دارای اختیارات تام و مطلقه بوده و امضا و عمل و اقدام وکیل به منزله امضا و عمل و اقدام موکل نافذ و معتبر می باشد و مفاد این سند فقط نفس وکالت موثر است.
نمونه وکالت نامه کلی افتتاح و بستن حساب بانکی
موکل : آقای / خانم ……………………………… فرزند : ………………………….بشناسنامه شماره ………………………. متولد ………………….. صادره از ………………………. به شماره ملی …………………………… ساکن ………………………………………………..
وکیل : آقای / خانم ……………………………… فرزند : …………………………….بشناسنامه شماره ………………………. متولد ………………….. صادره از ………………………. به شماره ملی …………………………… ساکن ……………………………………………….
مورد وکالت : مراجعه به هر یک از بانکهای کشور و افتتاح حساب تحت هر عنوان اعم از قرض الحسنه و سپرده کوتاه مدت و بلند مدت و غیره به نام موکل با حق برداشت هر مقدار مبلغ دفعتا واحده و یا کرارا و واریز وجه و تمدید دفترچه و گرفتن کارت بانکی و مسدود نمودن حساب و اخذ کلیه وجوه موجود اعم از اصل و سود و با حق سپردن هر گونه تعهد و تضمین لازم و امضا ذیل اوراق و دفاتر و دادن رسید به نحوی که جهت انجام مورد وکالت لازم و ضروری باشد.
حدود اختیارات: وکیل مرقوم در انجام امور وکالت دارای اختیارات تام و مطلقه بوده و امضا و عمل و اقدام وکیل به منزله امضا و عمل و اقدام موکل نافذ و معتبر می باشد.
تماس با وکیل پایه یک
09153168026
09154128026
05138476767
